Pierś kurczaka panierowana w orzechach
36,90 zł
Brutto
*
Soczysty drobiowy filet w orzechowej panierce z lekkim puree z kalafiora to danie proste i szybkie do sporządzenia, a jednocześnie spełniające oczekiwania nawet najbardziej wymagających smakoszy.
Zamawiając 1 szt. otrzymujesz dwie porcje.
- Polityka bezpieczeństwa. Twoje dane są chronione bezpiecznym połączeniem SSL.
- Szybkie i bezpieczne dostawy naszych produktów. Składniki przewożone są w specjalnie przygotowanych opakowaniach, co zapewnia transport w odpowiednich temperaturach.
- Anulowanie zamówień. Każdy klient ma prawo anulować swoje zamówienie na 2 dni przed planowaną dostawą.
Soczysty drobiowy filet w orzechowej panierce z lekkim puree z kalafiora to danie proste i szybkie do sporządzenia, a jednocześnie spełniające oczekiwania nawet najbardziej wymagających smakoszy. Zaskocz swoich gości serwując zdrowszą alternatywę tradycyjnego włoskiego tagliatelle – przygotuj wstążki z marchewki z kminem rzymskim i miodem.
Pierś kurczaka w orzechach
Cechy
- Czas przygotowania
- Powyżej 30 min
- Rodzaj diety
- Dla mięsożerców
- Rodzaj kuchni
- Polska
Pierś kurczak 240 g
Kalafior 200 g
Marchew 100 g
Bułka tarta 60 g
Mąka pszenna 60 g
Jajko 1 szt.
Śmietana 30% 100 ml
Orzechy włoskie 20 g
Masło 60 g
Kmin rzymski 1 łyżeczka
Miód 40 g
Kalorie: 986 kcal
Białka: 34 g
Tłuszcze: 70 g
Węglowodany: 53 g
Gluten
Białka mleka
Białko jaja kurzego
Orzechy
Olej do smażenia 20 ml
Sól
Pieprz
Cukier
Blender lub mikser