

Masz ochotę na szybki, pyszny obiad? Skorzystaj z naszej dzisiejszej propozycji i postaw na wegetariańskie danie kuchni włoskiej! Proponujemy Ci makaron rigatoni podany z delikatnym i aromatycznym sosem, którego bazowy element stanowią sery – gorgonzola oraz ricotta wzbogacone smakiem czosnku, selera naciowego oraz papryki peperoni.
Masz ochotę na szybki, pyszny obiad? Skorzystaj z naszej dzisiejszej propozycji i postaw na wegetariańskie danie kuchni włoskiej! Proponujemy Ci makaron rigatoni podany z delikatnym i aromatycznym sosem, którego bazowy element stanowią sery – gorgonzola oraz ricotta wzbogacone smakiem czosnku, selera naciowego oraz papryki peperoni.
Rigatoni 120 g
Seler naciowy 40 g
Pomidory koktajlowe 6 szt.
Ząbek czosnku 1 szt.
Ser ricotta 80 g
Ser gorgonzola 60 g
Śmietana 30% 50 ml
Rukola 5 g
Papryczka peperoni 1 szt.
Kalorie 740 kcal
Białko 39 g
Tłuszcze 45 g
Węglowodany 30 g
Gluten
Białka mleka
Oliwa 20 ml
Sól, pieprz szczypta lub według uznania