

Jeżeli marzy Ci się kulinarna podróż w najodleglejsze zakamarki Azji, dzisiaj mamy propozycję wprost wysmażoną dla Ciebie.
Zamawiając 1 szt. otrzymujesz 2 porcje
Jeżeli marzy Ci się kulinarna podróż w najodleglejsze zakamarki Azji, dzisiaj mamy propozycję wprost wysmażoną dla Ciebie. Stir fry to dalekowschodnia metoda szybkiego przygotowywania potraw przez smażenie na dużym ogniu oraz szybkie i częste mieszanie dania. Podstawą naszej dzisiejszej propozycji jest polędwiczka wieprzowa smażona z warzywami, chińskim makaronem noodle oraz sosem sojowym. Niepowtarzalnego aromatu potrawie nadaje przyprawa 5 smaków – czyli mieszanka dalekowschodnich ziół.
Polędwiczka wieprzowa 240 g
Cebula czerwona 1 szt.
Ząbek czosnku 1 szt.
Papryka czerwona 1 szt.
Papryka zielona 1 szt.
Przyprawa 5 smaków 5 g
Sos sojowy 20 ml
Makaron chiński typu noodle 100 g
Kalorie: 438 kcal
Białka: 35 g
Tłuszcze: 12 g
Węglowodany: 48 g
Gluten
Białka mleka
Soja
Sól - szczypta lub według uznania
Pieprz - szczypta lub według uznania